Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ;Yenişafak, Milat ve Diriliş Postası Temsilcisi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkan Vekili Faruk Bayuk, DHA Şanlıurfa Muhabiri ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkan yardımcısı Ömer Şulul , Habertürk Temsilcisi ve Şanlıurfa Gazeteciler derneği Yönetim kurulu üyesi Hasan Atmaca, Gazeteci Nihat çiçek ve Ahmet zeki Güler tarafından karşılandı.

Gazeteciler ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ile medya-polis ilişkileri konusunda görüş alış verişinde bulundular. Yenişafak, Milat ve Diriliş Postası Temsilcisi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler  İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan’a ziyaret anısına derneğin plaketini takdim etti.

Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkan Vekili Faruk bayuk emniyet müdürü Murat ulucan’a Türk bayrağı ve kuranı kerim hediye etti.
DHA Şanlıurfa Muhabiri ve Şanlıurfa Gazeteciler derneği Başkan yardımcısı Ömer Şulul ise Osmanlı tarihi kitabını hediye etti.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı