Esnaf Başkan Yalçınkaya’ya tam destek vererek “Çalışmalarından memnunuz. Daima arkasındayız” dedi.

Yoğun çalışma temposuna rağmen esnaf ve vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bu kez Santral Caddesi’ne çıkarma yaptı. Başkan Yalçınkaya’ya Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Emiroğlu, Meclis Üyeleri Hasan Takkuş, İsa Altundaş, Hasan Gök ve Abdurrezzak Büyükaslan eşlik etti. 
Manav, bakkal, fırın, kasap, terzi gibi çok sayıda esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Yalçınkaya yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Yalçınkaya sıcak ve samimi bir ortamda esnafın talep ve önerilerini dinleyerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler de verdi. Ziyaret sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Yalçınkaya beraberindeki yetkililere kendisine iletilen taleplerin çözümü için talimat verdi. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: HEDEFİMİZ BURAYI ALIŞVERİŞ MERKEZİ HALİNE GETİRMEK
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek istediklerine dikkat çekerek “Pazar yerinin çevresindeyiz. Burası Akçakale'nin kalbi, tekstilin merkezi, alışveriş yeri. Allah'a çok şükür güzel bir hasat mevsimi yaşandı. Pamuk fiyatları iyi. Bu durum piyasaya da yansımış. Buradaki esnafımız da tablodan memnun. İnşallah her zaman bol kazançları olsun. Bizim hedefimiz inşallah burayı daha da cazip hale getirmek ve alışverişin merkezi haline getirmek” dedi. 

“BAŞKANIMIZIN DAİMA ARKASINDAYIZ”
Esnaftan da Başkan Yalçınkaya’ya tam destek geldi. Esnaflardan Abdurrezzak Today ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya'nın çalışmalarından memnunuz. Allah yolunu açık etsin, daima arkasındayız. Rabbim yolunu muvaffak etsin” ifadelerini kullandı.