İlçede vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlara verdiği vaatleri yerine getiriyor. Turizm alanında yapılan çalışmalarla ilçeye gelen yerli ve yabancı turist sayısında rekor artış gözlenirken, ilçede vatandaşların hizmet talepleri de anında karşılık buluyor.

Halfeti sokakları modern ve estetik bir görünüme kavuşuyor.

Bu kapsamda Başkan Albayrak’ın vaatleri arasında yer alan kilitli parke taşı döşeme işinde belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşturulması için çalışmalarına tam hız devam ediyor.

Karaotlak’a 15 bin metre kare taş döşeniyor.

İlçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘’Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın çamurdan etkilenmeden ulaşımlarını daha rahat ve güvenli bir şekilde sağlayabilmeleri amacıyla mahallelerimize kilitli parke döşeme taşı döşemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Karaotlak mahallemizde 15 bin metre karelik kitli parke taşı döşüyoruz. Halfetili vatandaşlarımız her hizmetin en iyisine layıktır’’ dedi.

Çocuklar Halfeti belediyesi ile geleceğe umutla bakıyor.

Öte yandan Albayrak, kırsal mahallelerde çocuklar için yaptıkları oyun alanlarıyla ilgili de bilgi verdi. Çocuklar için güvenli ve modern oyun alanları inşa ettiklerini ifade eden Albayrak ‘’Dutluca ve Kayalar mahallerimize yaptığımız kauçuk zeminli oyun alanında çocuklarımız artık güvenli bir şekilde oyun oynuyorlar. Onlar bizim geleceğimiz. Belediye olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık yarınlara erişebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER...