Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi Şeref Albayrak’ın Belediye Başkanlığı döneminde değişim, dönüşüm ve gelişimini sürdürüyor.

Göreve başladığı günden bu yana turizm alanında yaptığı başarılı çalışmalarla ilçeyi rekor turist sayısına ulaştıran Albayrak, sosyal belediyecilik ile de ilçedeki refah seviyesini yükseltiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli projelerinden olan ve Başkan Albayrak’ın da seçim vaadi olan Millet Kıraathanesi hizmete girdi.

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

Halfeti Belediyesi tarafından ilçe merkezinde hizmete sunulan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, açıklamalarda bulundu.

Söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını bildiren Albayrak ‘Göreve başladığımız günden itibaren hizmet belediyeciliği, eser belediyeciliği yapacağız dedik. Hamdolsun 7'den 70’e tüm hemşehrilerimizin modern ve nezih bir ortamda kitap, dergi, gazetelerini okuyarak keyifle vakit geçirebilecekleri önemli bir eseri daha ilçemize kazandırdık. İçerisinde kütüphane, kitap kafe ve çocuk oyun salonunun bulunduğu Millet Kıraathanemiz bu gün itibariyle hizmet vermeye başladı. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz, çocuklarımız, ailelerimiz kitaplarını okurken çay, kahve ve kek,  wifi(internet) gibi hizmetler ücretsiz sunulacak. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin, çocuklarımızın her alanda destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.