Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Her Zaman Yanınızdayız” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer almaya devam ediliyor.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda kent genelinde ihtiyaç sahibi ailelere temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda kolileri dağıtılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi aileler gerekli incelemelerin ardından belirlenerek gıda kolileri evlerine kadar ulaştırılıyor.

7 araç 45 personel ile her gün yaklaşık 400 haneye ulaşan ekipler, burada daha önceden depolarda hazırlanan gıda kolilerini ailelere teslim ediyor.

Güler yüzlü personelleriyle ailelerin yüzünde tebessüm oluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her zaman vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor.

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda kolilerini evlerine kadar ulaştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu aktardılar.