AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan kırsal mahalleleri adım adım geziyor.  AK Aday Halil Özcan Akçakale ilçesinden sonra Ceylanpınar ilçesinde kırsal mahalle ziyaretlerine çıkarak sahur saatine kadar vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Aday Özcan, Ceylanpınar’a bağlı Avcılı, Işıklar, Yukarı Taşyalık,Ceylan,Taşlıdere,Gümüş, Zorova kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Kırsal Mahallelerde vatandaşlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelen Halil Özcan, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk kez oylanacağını anlatan Halil Özcan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve Milletvekili seçiminde AK Parti’ye oy verilmesini istedi. Kanaat önderi Ahmet Uçar'ın iftar davetinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Aday Özcan,  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;  Ceylanpınar ilçemizde halkımızla bir aradayız. AK Parti girdiği her seçimde oyunu arttırmıştır. inşallah 24 Haziran'da da Ceylanpınar ilçemizde oyunu arttıracaktır. Halkımız Ülkemiz üzerinde oynanan oyunun farkında. Vatandaşımızın bu bilinçte olmasını çok önemsiyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe Belediyemiz Ceylanpınar'da çok güzel hizmetler vesile oldular. Halkımız yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ediyorlar. Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ediyorum. Belediyecilik anlamında sorunlarla karşılaşmadık.

Bizleri iftar programına davet eden ağırlayan Ahmet Uçar ağabeyime teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir program oldu. Bizim açımızdan çok verimli geçti. Ahmet Uçar ile 2011 yılından beri beraberiz. Dava adamıdır. Partisine ve sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman destek olmuştur. Ev sahipliğinden dolayı Ahmet Uçar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise" Sayın vekilimizinde ifade ettiği gibi bizler seçimden hemen sonra çalışmalarımıza başladık. Her an seçim olacakmış gibi halkımıza hizmet ettik. 24 Haziran seçimleri AK Parti'nin zaferi ile sonuçlanacaktır. Şanlıurfa dün olduğu gibi bugünde Liderine, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaktır" dedi.

Ahmet Uçar ise " İftar davetimizi kırmayıp soframıza misafir olan vekilimiz sayın Halil Özcan'a ve Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ediyorum. Durmak yok yola Devam" şeklinde konuştu.