Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan evde bakım hizmetinden yararlanan 35 kadın, günü birlik olarak Karaali Kaplıcaları’na götürüldü. Yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde gerçekleştirilen sağlık turunda kadınlara, bakım hizmetinde görevli bayan personeller de eşlik etti. Kaplıcadan çıkan kadınlara, daha sonra belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Karaali Kaplıcaları’na götürülen ve evde bakım hizmetinden yararlanan kadınlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. “Allah Fevzi Demirkol’dan razı olsun” diyen kadınlar, “Allah hükümetimizden razı olsun. Bizi Karaali’ye getirdiler. Bizimle ilgileniyorlar. Evlerimizi temizliyorlar. Allah Fevzi başkanımızdan razı olsun. Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları, birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor.

Haliliye Belediyesinin ‘yanınızdayız’ sloganı ile başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmeti kapsamında; ihtiyaç sahibi ailelerin kişisel bakımları, evlerinin temizlik ihtiyaçları sağlanıyor.