Bu kapsamda Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni yol açma çalışmaları sürürken, kırsal Yeşiltepe Mahallesinde de ekipler çalışmalarda sona geliyor. Öte yandan Fen İşleri ekipleri Devteyşti Mahallesinde parke döşeme işlemlerine devam ediyor.

İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Merkez mahallelerin yanında kırsal mahallelerde çalışmalara ara vermeyen ekipler Yeşiltepe Mahallesi Devederesi mezrasında başlattığı yol yapım çalışmalarında sona geliniyor.

Mezra sakinleri Haliliye Belediyesinin başlattığı yol yapım çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan merkez ve kırsal mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri ekipleri merkez mahallelerde kilitli parke döşeme işlemlerini de sürdürüyor. Ekipler, son olarak Devteyşti Mahallesinde başlattıkları döşeme işlemlerine devam ediyor.