Haliliye Belediyesi, asli görevlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü faaliyetlerini Covıd-19 salgını nedeniyle artırıyor. İçişleri Bakanlığınca iki günlük süre ile ilan edilen sokağa çıkma yasağında vatandaşların sorun yaşamaması adına hizmet veren Haliliye Belediyesi çalışmalarına ara vermiyor.
  
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerinde yer alan 8 mahalleye ulaşarak sisteme kayıtlı olan ihtiyaç sahibi 265 haneye Sosyal Market’ten sipariş ettikleri gıda ve temizlik ürünlerini teslim etti. 
Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol’unda eşlik ettiği ekipler, siparişlerin yanı sıra Sosyal Market’ten alışveriş yapma hakkı kazanan vatandaşların da kartlarını teslim etti.
Öte yandan ekipler, Karşıyaka Mahallesinde koronavirüs salgını nedeniyle karantinaya alınan bir binaya gıda, maske, eldiven ve temizlik ürünleri desteği sundu.

Vatandaşlar Haliliye Belediyesi tarafından sunulan hizmetleri takdirle karşılarken, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, “Mahallemizin bir binasında virüs çıktı. Ondan dolayı bina komple karantinaya aldılar. Haliliye Belediyesine haber verdik. Sağ olsunlar eldivenden tutun, maske, gıda, temizlik malzemesine kadar her şeyi paketleyip bizlere teslim ettiler. Ben de buradan Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekiplerine tüm mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.