Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı

Yeni yerlerinde pazar kuran esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar, Kapalı Semt Pazarını bölgeye kazandırdığı için Başkan Canpolat’a teşekkür etti. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler bir bir faaliyete geçiriliyor. 

Başkan Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Karşıyaka Mahallesinde çalışmaların başladığı Kapalı Semt Pazarı projesi tamamlandı. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları başlayan ve bölgeye nefes aldıran proje bugün hizmete açıldı. 

Kapalı Semt Pazarında ilk kez alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlar, semt pazarının bölgenin ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.  

Kapalı Semt Pazarını mahalleye kazandırdığı için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileten Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise, “Haliliye Belediyemizin yaptığı Kapalı Semt Pazarındayız. Esnafımız, milletimiz, vatandaşımız rahat bir şekilde Kapalı Semt Pazarından alışverişini yapıp, evine erzakını götürüyor. Bundan 2-3 sene önce semt pazarımız Karşıyaka Caddesinde çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Trafiği aksatıyordu. Ondan dolayı vatandaşımız şikayetçiydi. Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekibinden Allah razı olsun. Semt pazarını yaptılar, bu projeyi mahallemize kazandırdılar. Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederiz” dedi.  

Öte yandan, pazarın kurulmadığı günler Kapalı Otopark olarak kullanılan alan bölgenin park ihtiyacını da karşılıyor.