Temizlik ve dezenfektasyon ekipleri mahalle mahalle yıkama ve dezenfekte faaliyetlerini yürütürken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler de eş zamanlı olarak ilçe genelinde vatandaşlara maske dağıtım işlemini gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında faaliyetlerine titizlikle sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda hummalı bir çalışma yürüten temizlik ve dezenfektasyon ekipleri Sırrın, İpekyol ve Ahmet Erseven mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları bir bir deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, mahalle sakinleri sunulan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler de ilçe genelinde vatandaşlara maske dağıtımını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Atatürk Bulvarı, Bamyasuyu, Kamberiye mahalleri ve toplu taşıma merkezi bölgesinde vatandaş ve esnaflara maske dağıttı. Ekipler, maske dağıtımının belirlenen program dahilinde devam edeceğini bildirdi. 

Haliliye Belediyesinin salgından korunma tedbirleri kapsamında karşı maske dağıtımı vatandaşlardan tam not alırken, vatandaşlar sunulan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.