Haliliye için hep iyisi, hep yenisi’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye’ye dev bir eser daha kazandırıyor. Osmangazi Mahallesinde 10 bin metrekare alan üzerine içerisinde konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı, atölyeler, yüzme havuzu ve fitness salonu olacak olan kültür merkezinin inşası devam ediyor. Başkan Fevzi Demirkol; Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Belediye Meclis Üyeleri Faruk Mehmet Akçal, Halil Yetkin, Mahmut Saatçi ve teknik ekiple birlikte Kültür ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kazı çalışmalarıyla ilgili teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, ziyaretine ilişkinde açıklamalarda bulundu. Kültür merkezinin bölgedeki ihtiyacın karşılanmasına katkı sağlayacağını ve altında yer alacak 3 katlı kapalı otoparkında trafik sorununa çözüm olacağının altını çizen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak gençlerimize önem veriyoruz ve gençliğimizin istifadesi için gençlik ve kültür merkezi inşa ediyoruz. Bu inşaatımız yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alanı olan bir merkez olacak. İçinde kadınlar ve erkekler için ayrı olmak üzere yüzme havuzu, fitness salonları, kütüphane, konferans salonları, çalışma sınıfları olacak. Gençlerimizin istifadesine sunulacaktır. Zeminin altından üç kat kapalı otopark yaparak, bölgenin trafiğini olumsuz yönde etkilememek adına bazalt taşları kırarak otopark alanlarını oluşturduk. Bugün meclis üyelerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı mahallinde inceledik. Bu çalışmayı yapan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından işçilerle de sohbet ederek, bölgeden ayrıldı.