Fen İşleri ekipleri kırsal Kalınbayat Mahallesinin Kayacık mezrasında stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Pırpır Mahallesinde çalışan ekipler ise bölgede çıkan anız yangınına müdahale ederek, yangının büyümesini engelledi.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal Kalınbayat Mahallesinin Kayacık mezrasında stabilize yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kayacık mezrasında mahalle içi tüm yolları önce ulaşıma açık hale getirip ardında stabilizesini gerçekleştiriyor. 

Belediye tarafından merkez ve kırsalda sunulan hizmetler takdir toplamaya devam ederken, Kayacık Mahallesi sakinleri Haliliye Belediyesinin yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti.

YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

Öte yandan Pırpır Mahallesinde yol yapım çalışmasına devam eden ekipler ise bölgede çıkan anız yangınına müdahale etti. Bilinmeyen bir nedenle çıkan anız yangınına müdahale eden Haliliye Belediyesi Fen İşleri ekipleri yangının büyümeden söndürülmesine yardımcı oldu. İş makinaları ve personeller yangının söndürülmesi için seferber olurken, yangın büyümeden kontrol altına alındı.