Yerleşim birimlerinin tamamının belediye hizmetlerinden yararlanabilmesi için yoğun tempoda çalışan Harran Belediyesi, birçok mahallede üst yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Harran’da kent merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden kilitli beton parke döşeme ve stabilize yol çalışmalarının yanı sıra grup bağlantı yolları ve mahalle içi asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Yukarı yarımca, çağbaşı mahallelerinden sonra Meydankapı mahallesinde de asfalt çalışmaları öncesi mahalle içi yollarda reglaj çalışmaları başladı.

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Hizmet işi aşk işidir diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Göreve geldikleri günden bu yana, belediye hizmetlerini ilçenin her köşesine eşit şekilde ulaştırmak için yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti. Özyavuz, “Ekiplerimiz hem kırsalda hem merkez mahallelerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni yollar açılıyor, bozulan yollar yenileniyor. Kırsalda mahalle içi yollar asfaltlanıyor. Merkez mahallelerde yollar sıcak asfalt ve kilitli beton parke ile kaplanıyor. Her zaman söylediğimiz gibi, biz Harran’a efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Çalışmalarımız, ilerleyen süreçte de hız kesmeden devam edecektir.” dedi.