İlçe kırsalında görülmedik hizmet seferberliği sürerken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Bu daha bir Bismillah” diyerek mevcut temponun daha da artacağına işaret etti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar her geçen gün temposunu artırarak devam ediyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdüren ekipler, Harranlı vatandaşların yaşadıkları sorunları teker teker çözüme ulaştırırken yürütülen çalışmalar halkın da takdirini kazanıyor. Kısa sürede Başkan Özyavuz ile Harran’daki değişimin gözle görülür seviyeye geldiğini aktaran vatandaşlar, bu zamana dek görmedikleri hizmete Başkan Özyavuz ile kavuştuklarına dikkat çekerek, uzun yıllardır yaşadıkları sorunların bu Harran Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla tarihe karıştığını dile getirdi.

Yaz mevsiminde toz, kış mevsiminde ise çamur kaynaklı yaşanan mağduriyetler, yürütülen çalışmalarla ortadan kaldırılırken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Bu daha bir Bismillah. Hali hazırda sahada gösterdiğimiz hizmet performansımız Harranlı vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyeti gördükçe her geçen gün daha da artıyor. Ayrım, gayrım yapmadan, gece, gündüz demeden Harran’ımız için onurumuzla, şerefimizle çalışmaya devam edeceğiz.

Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla yükümüz ne kadar ağır olursa olsun taşıyacağız. Yılmadan, yorulmadan, durmadan Harran için çalışacağız. Harranlı vatandaşlarımızın her birine kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ve şunu bilmelerini istiyorum.

Harran ilçemizde hizmete susamış ve hizmet bekleyen her bir metrekareye hizmeti ulaştıracağıma söz veriyorum. Belediye Başkanlığı’mızın iş makinalarını, personellerini ve insan gücünü kullanarak halkımızdan aldığımız destekle Harran’ımızı adeta yeniden yazıyoruz.  Tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar neticesinde Harran kırsalında bu zamana dek görülmedik hizmet seferberliği sürerken, Harran Belediyesi ekipleri bir yandan köy içi ve grup bağlantı yollarında asfalt çalışmaları öncesi bir yandan dolgu, diğer yandan astar ve sonrasında da asfalt serim işlemlerine devam ediyor.