Köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler, Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarını ilçe halkıyla buluştururken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; hizmetin en iyisini Harranlı hemşerilerine ulaştırmaya kararlı olduklarını belirtti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un öncülüğünde halkın taleplerine yanıt veren hizmetler birer birer vatandaşlara ulaşıyor. İlçede kök salmış sorunlar Başkan Özyavuz ile çözüm bulurken çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet atağını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla “Belediye işi hizmet işidir” sözünün ete kemiğe bürünmüş halini Harranlı vatandaşlarla buluşturuyor. Köy içi yollarda asfalt çalışmalarının startını veren ekipler, hazırlık çalışmalarını tamamladıkları kırsal Kuruyer Mahallesi ve Ballıca Küme Evler’de köy içi yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

Kısa sürede değişimin gözle görüldüğü Harran’da hayatın her alanında çalışmalar devam ederken, vatandaşların yazın toz, kışın ise çamur kaynaklı sorun yaşamamaları için kırsal mahallelerde köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarının da startını veren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, asfalt sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarının Harranlı hemşerilerine hizmet olarak seferber edildiğine dikkat çekti. Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Seçildiğimiz gün ve bugün itibariyle Cenab- Allah’a şükürler olsun ki birçok hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu daha Bismillah diyerek, yapacağımız çok daha büyük hizmetler olduğunu da müjdeleyerek hemşerilerimizle hem hal olup yaralarına merhem olmaya devam edeceğiz. Her gün tempomuzu artırarak üretken belediyeciliğin farkını göstereceğimizi bu vesile ile tekrar belirtiyor, Harranlı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan hummalı çalışmalarını sürdüren ekiplerin belirlenen program dahilinde köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına son sürat devam ettikleri bildirildi.