Harran’da ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinde, çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, alt yapı çalışmalarını bitirdiği yerlerde, sıcak asfalt serim işlemine başladı. 

Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı

İlçenin birçok noktasında eş zamanlı hizmetlerini sürdüren belediye ekipleri Prestij Cadde çalışmaları kapsamında Şeyh Hayati Harran-i ve Çevre yolu caddelerinden sonra okullar bölgesinin de içinde bulunduğu şehrin önemli işlek caddelerinden biri olan Adnan Menderes caddesinde sıcak asfalt serim çalışmaları başladı.

Amaçlarının Harran’daki bütün yolları güzelleştirip, vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu vurgulayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Harran’ımızda hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şeyh Hayati Harran-i ve Çevre yolu Prestij caddelerinden sonra Adnan Menderes caddemizi de sıcak asfalt ile buluşturmanın sevinci içerisindeyiz. Yaklaşan kış ayları öncesi alt yapı ve üst yapı hizmetleri bitmiş hazır bir Harran şehri vaat ediyoruz. Hepsi birbirinden önemli ve çok değerli olan bu hizmetlerin Harran halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.