Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde daha iyi hizmet verilmesi amacıyla personele yönelik eğitimler devam ediyor. Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği tarafından personele yönelik alçı eğitim semineri gerçekleştirildi.
Kurs Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay alçı, atel, pansuman ve yara bakımı konularını içeren bu eğitim ile hastane personelinin daha nitelikli hizmet vermesinin hedeflendiği belirtti. Eğitim programına kontenjan dahilindeki gönüllü hastane çalışanları katılırken eğitim alçı, atel bilgisi, dolaşım takibi, ortopedik pansuman ve yara bakımı konularını içerir şekilde teorik ve pratik bölümlerden oluşturuldu. Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, personelin gelişimi ve hizmet kalitesinin artışı için bu tür eğitimlerin önemli olduğunu ifade etti.
Başhekim Doç. Dr. Kırhan, “Hastanemiz vatandaşlara sağlık hizmeti veren bir kurum olmasının yanında bir eğitim kuruluşudur. Bu anlamda Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği tarafından personelimize yönelik alçı eğitimi semineri verilmiştir. Bu eğitimle personelimiz konuyla ilgili daha yetkin hale gelecek ve kaliteli hizmet verecektir. Seminere katılım gösteren personelimize ve eğitimi veren Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğimize teşekkür ediyorum. Personelimize yönelik bu tarz eğitimlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Vatandaşlar iftar saatinde aynı sofrayı paylaştı Vatandaşlar iftar saatinde aynı sofrayı paylaştı