Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

İBBF Konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet töreninde konuşan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar ‘’Dört yıl süren üniversite hayatınızın son demlerine gelmiş bulunmaktasınız. Öncelikle azminizden, başarınızdan ve gayretlerinizden ötürü hepinizi tebrik ederim. Artık alıştığınız, sevdiğiniz, kıymetli anılar biriktirdiğiniz, paylaştığınız okulunuzdan, bizlerden ve arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Aslında buna bir ayrılık değil de yeni hayata adım atmak gözüyle bakmalısınız. Bu yeni yolunuzda her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum” dedi.

Törende kürsüye çıkan Fakülte Birincisi Hasan Hüseyin Yabalak’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir tarafından plaket verildi.

Fakülte ikincisi Hazal Tektaş ise plaketini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar’dan aldı. Mezun öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar dileyen Sakar, Fakülteden mezun olan kamu yönetimi, iktisat, ekonometri, maliye ve işletme bölümü öğrencileri törenin sonunda keplerini havaya fırlattı.

Başkan Baydilli Destek İstedi Başkan Baydilli Destek İstedi