İlçede gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran Harran Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda; merkez ve kırsal mahallerde asfalt öncesi dolgu çalışmaları sürerken bir yandan bozulan parke yollar tamir edilerek, vatandaşların hizmetine sunuluyor. 

Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor

Bozulan ve ihtiyaç duyulan noktalarda kilitli parke taşı bakım onarım ve yenileme çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan ekipler, olumsuz hava şartları ve arıtılmış su projesinde zarar gören bölgelerin bir an önce bitirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Harran kent merkezi başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında çalışmalara ara vermeden devam ediliyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Kırsal-merkez ayrımı yapmadan her noktaya hizmeti götürmeye çalışıyoruz.” Turizm sezonu nedeniyle yoğunluk yaşanan mahallelerimizde ki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz.

Bir yandan kilitli parke döşeme çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da kırsal mahallelerimize yönelik asfalt öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Harran

Belediyemizin imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.