Her mahalleye halı saha kazandırma hedefiyle çalışan Harran Belediyesi, Yukarı yarımca Mahallesi’nde halı saha yapımına başladı. Mahalle gençlerinin büyük bir heyecanla takip ettikleri Halı Saha’nın temeli okul bahçesinde atıldı.

Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel yönden kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerine destek vermek adına sportif ve sosyal yatırımlarına devam ettiklerini ifade eden Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz, Yukarı yarımca mahallesi gençlerine verdikleri halı saha sözünü, güzel ve modern bir yatırımla yerine getireceklerini söyledi.

Başkan Özyavuz: Yukarı Yarımca’ya halı saha kazandıracak olmanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimize ne söz verdiysek onu yerine getirmeye ayrıcalık tanıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve umudumuzdur. Yeter ki onlar okumak, spor yapmak ve kendilerini geliştirmek istesinler bizler tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimiz en güzel ve en iyi yatırımlara layıktır, bizlerde bu düşünce ışığında modern ve güzel yatırımlar için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Merkez, kırsal ayırımı yapmadan Harran’ın en ücra köşesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 çocuk öldü, 6 kişi yaralandı Şanlıurfa'da feci kaza: 1 çocuk öldü, 6 kişi yaralandı