Harran Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, ilçe genelindeki haşere ve sinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Larva ve uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, akşam saatlerinde mahalle mahalle sokak sokak gezerek ilaçlama çalışmalarını yürütüyor.

İlaçlama birimi, havaların ısınması ve taleplerin artmasıyla birlikte çalışma alanını genişleterek gece mesaisine de başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından sinek ve haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Siverek Belediyesinde bir başkan yardımcısı ataması daha Siverek Belediyesinde bir başkan yardımcısı ataması daha

Belediye Ekipleri ilaçlama çalışmaları kapsamında 126 mahalle ve mezralarının tamamında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz; Harran ilçemizin gerek merkez gerek kırsal mahallelerinde başlattığımız haşereyle mücadele çalışmaları ekiplerimiz tarafından tüm hızıyla devam ediyor. Bizim amacımız İlaçlanmayan tek bir mahallemiz tek bir mezramız kalmayana dek çalışmalarımızı devam ettirmek ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlamaktır. Dedi.