Kırsal Çepkenli Mahallesi’nde köy içi yollarda asfalt çalışmaları tamamlanırken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; Harran’da köklü değişime öncülük ettiklerini ve hizmette çığır açtıklarına dikkat çekti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde göreve gelir gelmez ilçe merkezi ve kırsalda köklü bir değişim için hizmet seferberliği başlatan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelere yönelik faaliyetlerine mesai mefhumu tanımaksızın devam ediyor. Başkan Özyavuz’un da yakından takip ederek yerinde incelediği çalışmalar ekiplerin özverili çalışmaları sonucu birer birer tamamlanıyor. Kırsal Çepkenli Mahallesinde köy içi yollarda başlatılan asfalt yol çalışmaları kısa sürede tamamlanırken Başkan Özyavuz da kırsal Çepkenli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, tamamlanan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“Harranlı hemşerilerimize hizmette çığır açıyoruz.” diyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; göreve gelir gelmez kolları sıvayarak yıllardır ötelenmiş sorunları bertaraf ettiklerine işaret etti. Başkan Özyavuz açıklamasında; “Göreve geldiğimiz günden beri, Harran ilçemizde eğitim, kültür, sağlık, spor, ulaşım ve temel hizmetlerin tamamında hizmette çığır açıyoruz. Gece gündüz demeden Harran Belediyesi araç, gereç ve personellerimizle hizmet seferberliği oluşturmuş durumdayız. Harran’ımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Bizden önceki yönetimler 2 yılda yaptığımız hizmeti değil yapmak hayal dahi edemezler. Ben, benden önceki başkanlara benzemem. 30 yıllık Harran ilçesinin tarihi boyunca, Harran’da toplamda 25 km asfalt yapılamamış. Biz geldikten sonra sadece kırsal mahallelerimizin içine 175 km asfalt yol yapıyoruz, 1 Milyon metrekare parke taşı döşüyoruz. İnşallah önümüzdeki 2 yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında temel hizmetleri bitirmiş olacağız. Yine tekrar etmek istiyorum. Eğer Harran ilçemizde 2024 yılında köklü bir değişim yapmış olmazsak bir daha Belediye Başkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de yürütülen çalışmalarla yaşadıkları sorunlara neşter vurulduğunu söyleyerek duydukları memnuniyeti ifade ederken Kırsal Çepkenli Mahallesi’nde asfalt serim çalışmalarını tamamlayan Harran Belediyesi ekipleri, yine köy içi yollarda asfalt serim çalışması gerçekleştirmek üzere kırsal Gazlıkuyu Mahallesi’ne hareket etti. Ekipler burada da köy içi yolları asfaltla buluşturmak üzere çalışma başlattı.