Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yapılan program kapsamında Adnan Menderes ve Fatih (Hastane) caddesinde sıcak asfalt serimini bitirerek, vatandaşların kullanımına açtı.

Sıcak asfalt ile buluşan Şeyh Hayati Harran-i caddesi ve Çevre yolundan sonra Adnan Menderes ve Fatih (Hastane) caddelerinin de sıcak asfalt serimi bitti. Çalışmalarına Kaymakamlık caddesinde devam eden ekiplerin kısa süre içerisinde buradaki çalışmalarını bitirmesi bekleniyor.

İlçe genelinde ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Çalışmalarımız asfalt yenileme ihtiyacının olduğu şehrin mahalle ve sokaklarında devam ediyor. İlçemiz genelinde asfalt dökümü, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca bazı noktalarda kaldırım yenileme çalışması da devam ediyor. Yapılan çalışmaları düzenli olarak inceleyerek, çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Yaptığımız plan doğrultusunda mahallelerimizde aşırı kullanılan yolları temiz ve kullanılabilir hale getiriyoruz. Caddeleri, sokakları sıcak asfalt ile buluşan bir Harran’ı yeniden inşa etmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa DEPSAŞ’tan önemli açıklamalar Şanlıurfa DEPSAŞ’tan önemli açıklamalar