Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinin muhtelif cadde ve sokaklarında tamir, bakım ve onarım çalışmalarına start verdi.

Tarih, turizm ve medeniyetler şehri Harran'da, taş örülü kaldırımların ve parke taşlarının zamanla deforme olan ve kırılan kısımlarında tespit yapan ekipler, şehrin estetik görüntüsünü korumak ve Harranlı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Cadde ve sokaklarda devam eden çalışmalar kapsamında yenilenen kaldırım taşları, Belediye ekipleri tarafından eskileri sökülerek hızla tamir edilirken, yenilenen kaldırım taşlarının şehrin görsel güzelliğini olumlu yönde etkileyeceği bildirildi.

Çalışmalar hakkın bilgi veren Belediye Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Harran Belediyesi olarak çalışmalarımız sezon boyunca aralıksız bir şekilde sürecektir. Harran'ımızda bozulan yol, yıpranan, çöken ve deforme olan kaldırımlarda yenileme çalışmalarına başladık. Bu kapsamda ekiplerimiz eş zamanlı olarak ilçemiz genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin güzelleşmesi adına büyük bir özveriyle yoğun bir mesai yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.