Başkan Özyavuz ise eğitim konusunda gençlere verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini belirterek sınavlara hazırlanan Harranlı gençlere muvaffakiyetler diledi .

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla ilçe gençlerine bir çok dalda olanak sağlıyor.

Harranlı gençleri geleceğe hazırlamak adına büyük imkanları içerisinde barındıran merkezde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere pandemi kuralları içerisinde TYT ve AYT deneme sınavları, KPSS hazırlığındaki gençlere de KPSS deneme sınavları imkanları sunuluyor. Ayrıca sessiz bir ortamda sınavlara hazırlanan gençler, merkez bünyesinde görev alan öğretmenlerden de her konuda danışmanlık hizmeti alabiliyor, spor salonunda ise sportif faaliyetlerde bulunarak sınav stresinden uzaklaşıyor.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen İngilizce kursu ise yabancı dil öğrenmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Merkez bünyesinde ayrıca robotik kodlama eğitimleri de verilirken bağlama, gitar, piyano, halk oyunları ve resim kursu da gençlerin sanatsal gelişimlerine katkı sunuyor.

Gençlere eğitim konusunda her türlü desteği verdiklerini ve bu yöndeki talepleri hızla cevapladıklarını belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, eğitim ve kültür dalında da ilkleri Harran ile buluşturduklarını, gençlerin Kültür ve Gençlik Merkezi'ne olan büyük teveccühlerini görmenin son derece mutluluk verici olduğunu kaydederek sınavlara hazırlanan Harranlı gençlere muvaffakiyetler diledi .

Harranlı gençler ise, kendilerine sunulan imkanlarla sınavlara hazırlandıklarını, bunun yanında merkezde düzenlenen kurslarla da sportif, akademik, sanatsal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağladıklarını belirterek Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiler.