İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı’nın önderliğinde, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Poyraz katıldı.

İftar yemeğinde gündeme ilişkin konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. İş adamları ve STK temsilcileriyle görüşen Poyraz, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü de kutladı. Poyraz konuşmasında ‘09.02.1920 günü başlayan ŞANLI mücadele ile 11.04.1920’de Urfa, kurtuluş destanını yazdı. 1984’den bugüne Şanlıurfa diye kayıtlarda yer alsa da 9 Şubat 1920’de namını, düşmana karşı duruşu ile zaten almıştı. Şanlıurfa İl Başkanlığımızın tertip ettiği iftara katıldık’ ifadelerini kullandı.

Resim

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ise ‘Genel Başkan Yardımcımız Uğur Poyraz beyefendinin katılımlarıyla iftar programımıza gelen Şanlıurfa STK temsilcieri, iş adamları, bölgemizin sevilen beyefendi ve hanımefendilerine teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’mızın sorunlarının çözümü için mücadele etmeye devam edecek, her platformda vatandaşlarımızın sıkıntılarını gündeme getirmeyi sürdüreceğiz’ dedi.

Resim

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı