Şanlıurfa’da yüzlerce gencin çeşitli spor dallarında kurs görerek kötü alışkanlıklardan korunduğu KAGES’te yaz Kur-an kursu kayıtları devam ediyor.

DUYURU YAPILDI.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuru da ‘’Derneğimizin Eyyübiyedeki kulüp Binasında Erkek çocuklarına yönelik Yaz Kuran Kursu kayıtlarımız başlamış olup, Kız çocuklarına yönelik kurs açma işlemlerimiz için Müftülük ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. İrtibat M. Emin Attar: 0532 682 01 08’’ denildi.İnternet Bankacılığına ya da Mobil uygulamaya giriş yaparken TCKN ve şifrenizi girdikten sonra gelen bildirim alanında saniye geri sayımı dolup 2. Kez tekrar bildirimi gönder dediğinizde Akıllı SMS seçimi çıkacaktır. İnternet şubesine girerek Akıllı bildirim yerine Akıllı SMS seçiniz sonrasında Ayarlarım / Akıllı Şifre İşlemlerim - Akıllı Bildirim Ayarları adımından kontrol edebilirsiniz. Aktif Cihazı ilgili menüden seçebilirsiniz.

Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı