Karaköprü Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi;

‘’Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin gelişen ve büyüyen mahallesi olan Seyrantepe'ye yatırımlar sürerken mahalleye kazandırılan yeni yatırımların açılışları gerçekleştirilerek hizmete sunuluyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından önceki gün Seyrantepe Mahallesinde yaklaşık maliyetleri 3 milyon TL olan Seyrantepe Kompleksimizde; 4 Bin metrekarelik yeşil alan ve Amfi Alanı, 2 Bin metrekarelik alışveriş merkezi, 1200 metrekarelik semt pazarı ve mahalle muhtarımızın vatandaşlara daha iyi bir ortamda hizmet vermesi için yapılan muhtar evi hizmete sunulmuştur.

Seyrantepe Mahallemizde bu denli önemli yatırımlara imza atılırken, sosyal medyada bazı hesaplar sadece muhtar evinin fotoğrafını kullanarak art niyet göstermiştir. Sosyal medyada yapılan bu asılsız propagandayı kınıyor, kazandırdığımız hizmetlerin Seyrantepeli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımızın bu art niyetli hesapların asılsız propagandalarına itibar etmemelerini rica ediyoruz.

Karaköprü Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan 200 bin vatandaşımızın refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.’’