DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ‘’Belediyecilik sadece taş döşemek ve yer süpürmek olarak görülmemeli’ dedi.

Av. İbrahim Halil Aydın, Karaköprü’ye bir alışveriş ve yaşam merkezinin yapılması gerektiğini de bildirdi.

Resim

Şanlıurfa’nın gelişmeye açık yüzü Karaköprü ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, ilçeye ayrıca binlerce gencin akademik eğitim alabileceği ve şehre katma değer sağlayacak vakıf üniversitesi kurulması gerektiğini de ifade etti.

Resim

Karaköprü’de oteller bölgesinin de kurulması gerektiğinin altını çizen Aydın ‘Göbeklitepe, Balıklıgöl Yerleşkesi, Harran, Karahantepe, Nevali Çori, Takoran, Karacadağ, Halfeti, Taş Tepeler vb. Böyle bir turizm potansiyeli varken otel ve konaklama yatırımcılarını ıskalamamak gerekiyor’ dedi.

Resim

Aydın açıklamalarında şu ifadeleri kaydetti;

Karaköprü’ye Botanik Park ve Çiçek Üretim tesisi

Her yıl milyonlarca lira masraf edilen kent peyzajı konusunda maliyetleri sıfırlayacak ÇİÇEK ÜRETİM TESİSİ ve BOTANİK PARK istihdama da katkı sunacaktır. Özel sektöre öncülük etmesi ve yol göstermesi açısından kıymetli bir yatırım.

Resim

Karaköprü’ye Kamping ve İzcilik Bölgesi

Ücretli ve ücretsiz çadır kamp alanları, karavan kamp yerleri, bungalowlar ve glamping tesisleri gibi kamp yapılacak yerlerin oluşturulması, bu amaçla ağaçlandırma alanları belirlenmesi çocuklarımıza ve gençlere doğa sevgisini aşılayacaktır.

Resim

Karaköprü’ye sanayi bölgesi.

Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor

Vatandaşın oto sanayiye ihtiyaç duyduğu zamanlarda Evren Sanayiye gitmek zorunda kalması hem trafik yoğunluğu hem de zaman kaybına sebebiyet vermekte olup bu sorunun çözümü adına küçük ve orta ölçekli bir SANAYİ BÖLGESİ tahsisi gerekmektedir.

Resim

Karaköprü’ye köylü pazarı.

Kırsalda tarım ve hayvancılığı teşvik etmek adına sadece Karaköprü köylülerinin satış yapabildiği ve işgaliye ücreti alınmayan, haftanın her günü ucuz taze meyve-sebze ve şarküteri ürünleri satışı yapılan sabit modern bir semt pazarına ihtiyaç var.

Resim

Karaköprü’ye yarış sporları merkezi.

Motor yarışları yapmaya müsait, organizasyon şartlarını taşıyan yarış pisti yapılması ölümlü kazaların önüne geçip bu spora ilgi duyan gençlerin önünü açacaktır. Düşük maliyetle çeşitli amaçlar için de kullanılacak tesis farklılık oluşturur.

Resim

Karaköprü’ye futbol köyü

Sonbahar ve kış sezonunda havaların güzel olduğu şehrimizde her kademede futbol kulüplerinin kamp yapabileceği ve yine çeşitli şekillerde kullanılabilir bir KAMP OTELİ Şanlıurfaspor’a ve şehre katma değer sağlayacaktır.

Karaköprü'ye Tematik Akvaryum

Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerde artık normalleşen tematik akvaryumlar çocukların zihin dünyasını zenginleştirmenin yanısıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olmadığı için ciddi bir cazibe merkezi ve gelir kaynağı olacaktır.

Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerde artık normalleşen tematik akvaryumlar çocukların zihin dünyasını zenginleştirmenin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olmadığı için ciddi bir cazibe merkezi ve gelir kaynağı olacaktır.