Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlıyor.

Galatasaray kafilesi Şanlıurfa'dan ayrıldı Galatasaray kafilesi Şanlıurfa'dan ayrıldı

Doğukent Mahallesinde bulunan kapalı spor kompleksi’nde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik kickboks ve tekvando kursu verilirken, geleceğin milli takım ve olimpiyat şampiyonu sporcuları yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tekvando antrenörü Müslüm Ataşlar, çocuklarda fiziksel gelişim adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Antrenör Ataşlar, “Kurslarımıza katılan öğrencilerimizin sosyalleştiğini, kişisel ve bedensel olarak gelişim gösterdiklerini gözlemledik. 200’ün üzerinde çocuğumuz kurslarımızdan faydalanıyor. Bütün çocuklarımızı kurslarımıza davet ediyoruz, onların boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini ve hem sağlıklı yaşam hem de spor disiplini ile buluşmalarını istiyoruz. Bize bu güzel tesiste bu imkanları sağlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye çocuklar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kurslara gelen çocuklar da kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.