Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü üst yapı çalışmaları kapsamında ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda kilitli parke döşenene kadar çamurlaşma olmaması için stabilize malzeme seriliyor.

Akpiyar Mahallesinde yeni yol açma çalışması gerçekleştirilirken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor. Yolun alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede sürekli bir yol ihtiyacı ortaya çıktığını ifade ederek bu ihtiyacı karşılamak üzere yol ağını genişlettiklerini dile getirdi.

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

Başkan Baydilli şunları belirtti: “Fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar açmak, açılan yolları düzenlemek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tabi gözde bir ilçe olduğumuz için nüfusumuz ve konutlaşma sürekli artıyor. Bu da beraberinde belirli ihtiyaçları doğuruyor ki bunların en önemlilerinden biri yoldur.

Birçok mahallemizde yoğun bir işleyiş içerisindeyiz ve program dahilinde her mahallemize dokunuyoruz. Bizim tek hedefimiz vatandaşlarımızın ilçemizde sorunsuz bir şekilde yaşamasıdır. Özverili çalışmalarından dolayı fen işleri personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.