Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Doğukent Mahallesine kazandırılan 7 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yaparak parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor. Parka çeşitli ağaçlar dikilirken çevre düzenlemesi, oyun ve oturma gruplarının montajı ve çimlendirme sonrası park mahalledeki vatandaşların hizmetine sunulacak.

Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki yeşil alan oranını artırmak için yoğun bir mesai harcadıklarına değinerek gerek yeni parklarda gerekse mevcut yeşil alanlarda çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “İlçemizi daha yeşil hale getirmek adına park ve bahçeler ekiplerimiz ciddi bir çalışma içerisindedir. İlçemize yeni parklar kazandırarak kişi başına düşen yeşil alan oranınızı artırıyoruz, bunun yanında mevcut parklarımızda da peyzaj, çevre düzenlemesi ve rutin bakım çalışmaları yaparak parklarımızı yeniliyoruz. Doğukent Mahallemizde geniş ve modern bir parkı hizmete sunmak için çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah program dahilinde diğer mahallelerimize de yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılında ilçeye 14 yeni park kazandırılması hedefleniyor.