Karaköprü Belediyesi ilçenin her geçen gün büyüyen yerleşim bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesi’ne önemli bir yeşil alan yatırımı yaptı. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalleye 18 bin metrekare alan üzerine içerisinde bisiklet yolu  da bulunan yeni bir park kazandırdı.

Parkta incelemelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, alan gezilerinde Seyrantepe Mahallesinde yaşayan vatandaşların yeşil alan talebini değerlendirerek yerine getirdiklerini belirtti.

Seyrantepe mahallesinin hızla büyüyüp geliştiğinin altını çizen Başkan Baydilli, “Seyrantepe mahallemizde vatandaşlarımızın en iyi şekilde yaşaması için ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Burada yaptığımız 18 bin metrekarelik parkımızı inceledik ve ufak tefek eksikler dışında tamamlandığını gördük. Bu parkımızın dışında yine bir park daha yapacağız buraya, onun da projesini tamamladık. O parkımızı da yapıp mahallemizin yeşil alan anlamında ihtiyacını büyük bir oranda gidermiş olacağız" diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli şöyle devam etti: "2016 yılında yaklaşık 60 bin metrekare yeşil alanı Karaköprü'ye kazandırdık. 2017 için de hedefimiz bunun iki katına çıkmaktı. Karaköprü'ye yılda ortalama 12 ile 15 arası yeni park kazandırıyoruz. Karaköprü en fazla yeşil alanın olduğu ilçedir. İnşallah ilçemize ileri ki dönemlerde daha fazla yeşil alan kazandırmak için çalışıyoruz."

Öte yandan Başkan Metin Baydilli, yoğun bir çalışma ile kısa sürede parkı hizmete hazır hale getiren  Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine teşekkür etti.