Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesi için yol yenileme seferberliğini aralıksız sürdürüyor.  Başkan Metin Baydilli’nin talimatıyla kırsalda bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, köy içi yolları ve bağlantı yollarını daha uzun ömürlü olması için sathi asfalt kaplama yaparak yeniliyor.

İlçeye bağlı Çıralı Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda kışın çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda sıkıntı yaşamadan seyahat edebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gerek merkezde gerekse kırsalda ciddi bir yol seferberliği içerisinde olduklarını dikkat çekerek, “Merkezde önemli bir yol ağı oluşturduk ve her gün yeni yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde ise mevcut köy içi yollarımızda vatandaşların sıkıntı yaşamasının önüne geçmek için yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Yolların daha uzun ömürlü olması için sathi asfalt kaplama işlemi yaparak yolları yeniliyoruz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İnşallah Çıralı Mahallemizin ardından programlı olarak diğer mahallelerimizde de bu hizmetleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Çıralı Mahallesindeki vatandaşlar da yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getirerek yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Baydilli ve kırsal hizmetler ekibine teşekkür ettiler.

Balıkayağı Kavşağında Diyarbakır-Şanlıurfa İstikameti Açıldı Balıkayağı Kavşağında Diyarbakır-Şanlıurfa İstikameti Açıldı

Karaköprü Belediyesi Çıralı Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.