Korona virüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan ailelerin taleplerini bildirmeleri üzerine Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Kale Mahallesi’nde karantina altına alınan binada yaşayan 7 ailenin ihtiyaçları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince karşılandı. Ekipler, temel gıda malzemelerinin yanı sıra sebze, meyve, maske, eldiven ve dezenfekte ihtiyaçlarını giderdi.

Beyaz Masa Birimi görevlisi Cuma Akçiçek vatandaşlardan gelen taleplerin anında karşılandığını belirterek, “Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın özel talimatı doğrultusunda karantina altına alınan ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılıyoruz. Daha önce de gerek kırsal gerekse merkez mahallelerimizde tedbirler kapsamında karantina altına alınan ailelerimizden gelen talepleri anında karşılamıştık. Temel gıda ihtiyaçlarının yanı sıra gelen tüm taleplerini değerlendirip karşılıyoruz. Bu gece de Kale mahallesinde karantina altına alınan apartmanda yaşayan 7 ailemizin ihtiyaçlarını giderdik.” dedi.

Karantina altına alınan apartman sakinleri de gece saatinde ihtiyaçlarını karşılayan Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve belediye ekiplerine teşekkür etti.