Bozova'da öğrencilerden anlamlı etkinlik Bozova'da öğrencilerden anlamlı etkinlik

Harran’dan ayrılmadan önce Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret eden Kaymakam Koç, 2 yıldır hizmet verdiği Harran'a veda etti.

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Cihat Koç ile bir süre sohbet eden Başkan özyavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçedeki görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek yeni görev yerinde Muvaffakiyetler diledi.

Kaymakam Cihat Koç: Harran’da iki yıl boyunca değerli Başkanımızla ve Başkanımızın nezdinde bütün Harran Belediyesi Meclis üyeleriyle ve personeliyle çok verimli çok uyumlu bir dönem geçirdik. Belediyemizden bir sürü destek gördük. Yaptığımız her işte mutlaka belediyemizin de bir emeği desteği gayreti oldu. Ben çok teşekkür ediyorum, bizi bir Harranlı olarak bağırlarına bastılar. Belediye başkanımızla geçirdiğimiz süre boyunca her konuda uyum içerisindeydik; herkese de böyle bir  uyumlu süreç nasip olmaz  bizden yana varsa hakkımız başkanımız nezdinde bütün personelimize, Meclis üyelerimize helal olsun. Uumuyorum kendileri de helal edeceklerdir; Cihat Koç nereye giderse gitsin Harranlıdır; biz Harran’da, Harran Üniversitesinden artık mezun oluyoruz darısı diğer meslektaşlarımızın da başına umuyoruz. Harran çok güzel bir geleceğe kapı açacak tarihi önemli yakışır yerlere gelecektir. Belediye başkanımız da bu işin öncüsü olacaktır. Temenni ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Bildiğiniz gibi her başlangıcın bir sonu olur. İki yıl su gibi geçti. Harran Kaymakamımız. Sayın Cihat Koç Harran’a geldiğinden bu yana eğitimde, sağlıkta, kültürde ve turizmde Harran ilçemize çok değerler kattı; Katma değeri çok yüksekti. Eğitimde çok ciddi adımlar attı. Harran’ımız belki geçtiğimiz günlerde, yıllarda bir ivme yakalayamadı fakat bundan sonraki dönemlerde ben inanıyorum ki eğitimde özellikle çok iyi bir yere gelecektir. 

Turizmde özellikle Harran’ımızda hem Ulu Camimizde hem kalemizde yaptığı kazı çalışmalar ile beraber Harran’ımızın geçmişini bugünlere taşıyor. Özellikle ben o konuda kendisine teşekkür ediyorum. Harran’ımızın gastronomisini adeta Türkiye’de, her tarafa tanıtmak için gecesini gündüzüne katarak çok güzel çalışmalar yaptı. Harran’ımızda bulunan Kümbet otele 20 odadan oluşan yeni bir ek kat kazandırdı. Bu konuda da Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımızın çarpıcı fikirleri güzel projeleri ile ben inanıyorum ki Harran’a kattığı katma değerlerle beraber bu güzelliği Silopi’ye götüreceğine ve Silopi’de çok başarılı işlere imza atacağına inanıyor; Kendisine bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyor, Allah’a emanet ediyorum. Biz de diyoruz ki Cihat Koç Harranlıdır bizim kardeşimizdir. Kendisini Önce Silopi halkına sonra Allah’a emanet diyoruz.

İlçeden ayrılmadan önce Harran Kaymakamı Cihat Koç ve ilçe kurum amirlerini evinde misafir eden Başkan Özyavuz'un davetine Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.
Bugün sabah saat 10.00'da ilçeden ayrılan Kaymakam Cihat Koç'u Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Muhtarlar ve bir çok vatandaş uğurlarken, Harran'da bulunduğu süre boyunca yaptığı hizmetlerinden dolayı Kaymakam Koç'a teşekkür ettiler.