49 kırsal mahallede bulunan 1200 öğrenciye dağıtılmak üzere hazırlanan hediye paketleri öğrencilere ulaştırıldı. Desteklerinden dolayı FLO mağazası yetkilisi Tahir Bayraksoy, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a plaket takdim etti.

Hediye paketlerinin dağıtımına Belediye Başkan yardımcıları Yaşar Fırat, Mustafa Koşar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mahmut Bahçıvan ile FLO mağazası yetkilisi Tahir Bayraksoy ile FLO çalışanları katıldı.

İçerisinde ayakkabı bulunan hediye paketleri 49 kırsal mahallede 1200 başarılı öğrenciye ulaştırıldı, Yeditaş, Alan, Divan ve Baki köylerinde dağıtım yapan yetkililer okullardaki öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

FLO yetkilisi Tahir Bayraksoy yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘’İyilik hareketi olarak Türkiye genelinde 1500 okula hediye paketlerini ulaştırdık, bugünde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde şahane çocuklarla beraberiz, bunlar bizim geleceğimiz, onları çok seviyoruz çocuklarımızın gözündeki tebessümü gördüğümüz zaman bizim bütün yorgunluklarımız çektiğimiz sıkıntılar kayboluyor gidiyor tüm yatırımlarımız çocuklarımız içindir. Eğitime verdiğimiz destekler devam edecektir, FLO Milli Eğitim Bakanlığıyla ile beraber Türkiye’nin her tarafından bu çalışmayı uyguluyor, bizlere destek veren Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mahmut Bahçıvan ise ‘’FLO mağaza yetkilileri ile kırsal mahallelerimizde başarılı olan çocuklarımıza hediye paketlerinin dağıtımını yaptık, 49 okulumuzda 1200 öğrenciye ulaştırdığımız ayakkabı hediye paketlerini öğrencilerimizin daha çok başarı sağlaması amacıyla teşvik edici olmuştur, başta Belediye Başkanımız olmak üzere FLO yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu iyilik hareketi devam edecektir. ‘’ dedi.
Hediye paketlerini alan öğrencilere yetkililere teşekkür etti.