Salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana sıkı tedbirler alan Haliliye Belediyesi vatandaşların sağlığı için başlattığı hijyen hareketini aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler etap etap mahalleleri deterjanlı su ile yıkayıp dezenfekte ediyor. Başlatılan kapsamlı hijyen hareketinde son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Bahçelievler mahalleleri ile Demir İzzet Caddesini köpüklü su ile yıkayıp, dezenfekte etti. Yapılan kapsamlı çalışmaları pencerelerden izleyen mahalle sakinleri ise Koronavirüs’ün ortaya çıktığı ilk günden buyana Haliliye Belediyesinin  aralıksız olarak çalışma yürüttüğünü belirterek çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mahallesi adına yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Karataş, “ Başkan Canpolat tüm ekibi buraya yönlendirdi. Sokaklar karış karış temizleniyor. Başta Başkan Mehmet Canpolat olmak üzere tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu çalışmaların tüm mahallerde ve periyodik olarak devam ettiğini belirten ekipler, “Vatandaşlardan talebimiz biz gereken tüm önlemleri alıyoruz. Vatandaşlarımızda başta kendilerinin sonrada sevdiklerinin sağlığı için tedbirlerini almayı unutmasınlar ve en önemlisi evlerinde kalsınlar” ifadelerini kullandılar.