Şanlıurfa'da terör operasyonu: 7 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da terör operasyonu: 7 şüpheli yakalandı

Göreve geldiği günden beridir Eyyübiye’yi “Yemyeşil Eyyübiye” yapma çalışması içerisine giren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş 38 yeni parkı vatandaşlara kazandırırken bunların yanı sıra mevcut 132 parklar yeniden dizayin ediyor.

Görev süre içerisinde Eyyübiye’ye 278.769 m2 Yeşil alan ekleyen Mehmet Kuş her boş bulduğumuz yerleri park yapmaya ve Eyyübiye’yi yeşillendirmeye kararlıyız dedi.

Şehit Ümit Yolcu ve Mustafa Kuş Parkında yeni dizayn çalışmalarına start veren Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kuş ;Yenileme çalışmaları startımızı verdik yeni kazandırdığımız ve kazandıracağımız parklarımız Eyyübiye’li vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Açıklamasına devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş; Göreve geldiğimizden günden bu yana 38 yeni parkımızı annelerimize, ablalarımıza, amcalarımıza kazandırdık. Tabi bir taraftan da mevcut parklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Mustafa Kuş Parkı ile Şehit Ümit Yolcu Parkımız’ın yenilenmesi için startımızı verdik. İnşallah bahar ayına kadar yep yeni vizyonumuz ile  yeni dizayin ettiğimiz parkımızı halkımıza sunacağız.  Yemyeşil Eyyübiye olması için ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Hem açtığımız parklarımız hemde yenileyeceğimiz parklarımız Eyyübiye’li kardeşlerimize annelerimize babalarımıza hayırlı olsun. Dedi.