Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Eyyübiye Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin kirve olduğu Muhammed Yusuf Çelik’in sünnet töreninde Urfa gelenekleri yaşatıldı. Sünnet olan Muhammed Yusuf, düğün alanına at sırtında, Türk Bayrakları ve zılgıtlarla geldi. Semazen gösterisinin de yapıldığı düğünde misafirlere yöresel yemeklerde ikram edildi.

Sünnet olan çocuğun babası Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, düğünlerine katılan tüm konuklarına teşekkür etti. Çelik ‘Başkanımız Mehmet Ekinci’nin kirveliği bölgemiz için kardeşlik sembolü oldu’ dedi.

Muhammed Yusuf’u evliliğe attığı ilk adımda tebrik etti. Düğüne; Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Murat Önen, MEM Arge’den İbrahim Gabiş, Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Maşuk Özyaramış, CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Aöagöz, Şair-Yazarlar Eyüp Azlal, Ali Tutluoğlu, Memur-Sen Eski Başkanı Mahmut Atçı, Milli Gençlik Vakfı Eski Başkanı Ali Uluyardımcı, Ses Sanatçıları Abdülcelil Kaya ve Hakkı Dolap katıldı.

MEDYAURFA.COM