Şanlıurfa'da 20 yıl cezası bulunan hükümlü yakalandı Şanlıurfa'da 20 yıl cezası bulunan hükümlü yakalandı

Şanlıurfa'nın gelişen yüzü Karaköprü’de yeni yol ihtiyacını gidermek ve talepleri karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi yeni yol açma atağını aralıksız sürdürüyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmetçik Mahallesi’nde yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılıyor. Açılan yolların alt yapı çalışmaları tamamlanana kadar stabilize malzeme serilerek kullanıma açılırken, alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprülülere en iyi hizmeti götürmek için durmadan çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli, "Her geçen yıl önemli bir büyüme gerçekleştiren ilçemizde doğal olarak yeni ihtiyaçlar meydana geliyor. Mehmetçik mahallemizde ihtiyaçlar dâhilinde yeni yollar açıyoruz, alt yapısı biten yolları kilitli parkeyle döşüyoruz. Tabi diğer mahallelerimizde de program dâhilinde yol açma çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu

Mehmetçik mahallesinde yapılan yol çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirten Mustafa Yüksekyayla, yeni yollar açarak daha konforlu ulaşım sağladıklarını, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine teşekkür etti.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Mehmetçik'nin yanı sıra Seyrantepe, Doğukent, Güllübağ, Çamlıyayla, Atakent ve Batıkent mahallelerinde program dahilinde yeni yollar açmaya devam ediyor.