Dağeteği kırsal Mahalle Muhtarı Hasan Erten ve Güzelyurt kırsal Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel, Başkan Fevzi Demirkol’u ziyaret etti. Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin teşekkür ziyaretinde bulunan her iki muhtar, Başkan Demirkol ile sohbet ederek, yaptığı çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin de teşekkür dileklerini ilettiler.

Haliliye Belediyesi olarak kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan 170 mahallede çalıştıklarının altını çizen Başkan Demirkol, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dağeteği Mahallemiz ile Güzelyurt Mahallemize yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı vefalı davranış göstererek teşekkür ziyaretine gelen Dağeteği Mahalle Muhtarımız Sayın Hasan Erten ve Güzelyurt Mahalle Muhtarımız Mahmut Güzel’in şahsında tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.”

Dağeteği Mahalle Muhtarı Hasan Erten ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız Fevzi Demirkol’un Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallemizin mezralarında çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel de, “Dağeteği muhtarımızla birlikte Fevzi Demirkol başkanımıza teşekkür etmek için ziyaret ettik. Köy içi stabilize yollarımız yapıldı. Çalışmalardan çok memnunuz. Başkanımızdan razıyız, Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının ardından muhtarlar, makamda ayrıldı.