Muhteşem doğası, termali ve modern mimarisiyle tatil severlerin uğrak noktası olan Bolu Narven Termal de su sorunu yaşanıyor. Serin havası nedeniyle Urfalı tatilcilerinde bu yıl akın ettiği Narven Termal de her gün yaşanan su kesintileri devre mülk sahipleri ve günlük konaklayan müşterileri çileden çıkardı.

'REZALETİ YAŞIYORUZ'

32, 33 ve 34. Dönemdeki  bazı devre mülk sahipleri suların her gün kesildiğini bildirerek ‘Rezaleti yaşıyoruz. Yıllardır geldiğimiz Narven’de küçük sorunlarla karşılaşıyorduk. Ancak bu kez yaşadığımız bu büyük sorun buraya geldiğimize pişman etti bizi. Her gün 1-2-3 saatlik su kesintisiyle karşılaşıyoruz. Su geldiği zamanda bazen seyrek akıyor. Su en temel ihtiyaçtır. Dinlenmeye, istirahat etmeye geliyoruz ancak su sorunuyla karşılaşıyoruz’ dedi. 

TEK SORUN SU DEĞİL.

Tesiste su sorununun yanı sıra başka sorunlar yaşadıklarını da belirten devre mülk sahipleri ‘Havuzlara iniyoruz hijyen sıfır. Temizlik yapan kimseyi görmüyoruz. Termal havuzun dış çevresi kirli su birikintisi içerisinde. Restorana gidiyoruz günün menüsü yemekleri soğuk önünüze servis ediliyor. Lezzette bir o kadar kötü. Personel eksiğinden dolayı garsonlar oturduktan 10 dakika sonra sipariş almaya geliyorlar. Sanki bedava hizmet veriyorlar. G bloğun karşısındaki kafeyi sabaha kadar açık tutuyorlar. 3 tane çay satmak için yüzlerce insanı yüksek konuşma seslerine maruz bırakıyorlar. Böyle güzel bir tesise bu amatör yönetim anlayışı yakışmıyor. Her yıl düzenli olarak aidat alıyorlar ancak bunun karşılığını görmüyoruz. Mesela her yıl konakladığımız dairenin çocuk odasının boyası yıllardır lekeli. Hiç bakım yapmıyorlar. Ama her yıl aidat alıyorlar’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan bazı devre mülk sahiplerinin dairelerine kovayla su taşıdıkları da görüldü.

MUSLUKTAN ÇAMUR AKIYOR.

Bazı devre mülk sahipleriyse suların akmaya başlamasının ardından musluktan kirli su aktığını söyledi. Daire sahiplerinin şikayeti çektikleri videolarda da görüldü.