İlçe merkezi ve kırsalı karış karış dolaşarak hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Özyavuz; “Dokunmadığımız gönül bırakmayacağız” diyerek, bu yöndeki gayretlerini sürdüreceklerine işaret etti. 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçenin geleceği için tüm imkanları seferber ederken vatandaşlarla olan diyaloglarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Göreve gelir gelmez ezber bozan bir hizmet anlayışıyla 7’den 70’e tüm hemşerilerini kucaklayan bir tempoda Harran’ı yeniden yazan Başkan Özyavuz, gerek ilçe merkezi gerekse de kırsalda her fırsatta hemşerileri ile bir araya geliyor. 

Resim

“Dokunmadığımız gönül bırakmayacağız.” diyerek kırsala çıkarma yapan Başkan Özyavuz, beraberinde Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte vatandaşları ziyaret etti. Talep, sorun ve önerileri birebir yerinde görerek ve dinleyerek tespit eden Başkan Özyavuz, ilgili birimlere talimatlar verip Harranlı vatandaşların yaşadıkları sorunların çözümü için hem şahsının hem de belediyenin tüm imkanlarını ilk günden bu yana seferber etmeye devam ediyor. 

Resim

“İnanmış yürekler durmaz, yorulmaz, koşar. Büyük işleri inananlar, çalışanlar yapar. Basmadık yer, sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül bırakmayacağız. Her daim biriz, beraberiz.” Diyen Başkan Özyavuz, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve ilçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yürüttüklerini belirtirken vatandaşlar da hem ziyaretlerinden hem de hizmetlerinden ötürü Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür etti. 

Resim