"En büyük engel sevgisizlik ve ilgisizliktir." diyen Başkan Özyavuz, taleplere hızla cevap verdiklerini ifade etti. 

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüten Harran Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un temasları sırasında söz verdiği akülü tekerlekli sandalye Şuaybşehri Mahallesi sakinlerinden Ahmet Turap'a teslim edildi. 

Manüel sandalyesiyle vedalaşarak Başkan Özyavuz’un talimatıyla Harran Belediyesi tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Turap, talebine hızlıca cevap veren Başkan Özyavuz'a teşekkür ederken mutluluğu da gözlerinden okundu.

Akülü tekerlekli sandalyeye binerek her bir bireyin engelli adayı olduğuna işaret eden Başkan Özyavuz ise Ahmet Turap'ın mutluluğuna ortak olarak; "Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam kalitelerini artıracak çalışmalarımıza ayrı bir önem veriyoruz. En büyük engel sevgisizlik ve ilgisizliktir. Bu düşünce ışığında sosyal belediyecilik faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de Ahmet kardeşimize akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Yaralara derman olabiliyor ve yüzlerde tebessüm uyandırabiliyorsak ne mutlu bizlere. Cenab-ı Allah'tan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.