Sosyal belediyecilik hizmetlerini her alanda tüm hızıyla gerçekleştiren Harran Belediyesi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmek ve özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, Lise ve Üniversitede güzel sanatlar bölümüne hazırlanan gençler için Kültür ve Gençlik Merkezinde eğitici kurslar açtı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve ücretsiz verilen kurslarda hem yetenekleri keşfetmeleri sağlanıyor hem resim ve müzik sanatının incelikleri öğretiliyor.

Üniversitelerin Konservatuar bölümü ve güzel sanatlar lisesine hazırlanan öğrenciler; kursta yetenek sınavları programı içerisinde, Karakalem, yağlı boya, akrilik boya ve portre eğitimlerinin yanında; Bağlama, gitar, def, darbuka, ney ve org kurslarında da branşında iyi hocalardan eğitimlerini almayı sürdürüyor.

Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi

Hedeflerinin ülkesine, vatanına hizmet edecek başarılı bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: "Hayatın her alanında büyük bir gayret gösterip hem kişisel hem de güzel ülkemizin geleceği için çaba sarf eden gençlerimizi kutluyorum. Harran Belediyesi olarak, genç nüfus potansiyeli yüksek olan ilçemizde, gençlerimizin hedeflediği başarılara ulaşmaları yolunda bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bizim önceliğimiz eğitim, önceliğimiz gençliktir." İfadelerini kullandı.