Harran ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarında öncelik, uzun yıllardır yapılmayı bekleyen sokak ve caddeler oldu.

Harran'da ulaşımı kolaylaştırmak, vatandaşların hayat şartlarını güzelleştirmek adına yapılan çalışmalar tüm hızıyla sürerken, gönüllerdeki mesafeleri kısaltmak adına yol yapım çalışmaları da devam ediyor.

Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi

Hummalı bir şekilde çalışmalarını devam ettiren Belediye ekipleri, Bilgili kırsal mahallesinde mahalle içi asfaltlama öncesi dolgu çalışmalarına başladı. Mahalleliyi toz, toprak ve çamurdan kurtarmak için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söylenen Başkan Özyavuz; ilçemizin tüm yollarında başlattığımız asfalt öncesi dolgu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Allah'ın izniyle de önümüzdeki 2,3 ay içerisinde Bilgili mahallemizin mahalle içi asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Birçok alanda sürdürdüğümüz hizmetler, güzide şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edecektir. Harran’ımızın ulaşım problemini çözmek için birçok mahallemizde yürüttüğümüz parke taşı, dolgu ve asfaltlama çalışmalarımıza devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.