Göreve geldiği günden bu yana gerek mahalle ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve görüşlerini yerinde dinleyen, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Makam kapılarını da açık tutarak, kapıların vatandaşlara engel değil, sorunların çözümü için birer araç olduğunu söyledi.

Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yürüttüğü "Açık Kapı" Programı kapsamında aldığı notları ilgili müdürlüklere talimatla aktarıyor.

Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı

Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerine değinen Özyavuz, “Her türlü şartlar altında her yaştan ve her kesimden vatandaşımızın fikirlerini alarak ilçemizi birlikte yönetmenin gayreti içinde olduk. Her bir vatandaşımızın, her bir esnaf, kadın ve çocuğumuzun talep ve önerisi bizim için çok kıymetlidir. Gönülden bağlı olduğumuz ilçemize ve hemşehrilerimize güzel işler ve hizmetler yapmaya devam edecek, gönül köprülerimizi her daim güçlü ve sağlam tutacağız. İnsan insanın umududur şiarından hiç şaşmadan hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.