Seçildiği günden bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Özyavuz, bir yanda sahada yürütülen çalışmaları takip ederken diğer yandan da vatandaşların istek ve taleplerine cevap veriyor.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe halkının yıllardır özlem duyduğu hizmetleri hemşerileri ile buluşturmaya devam ederken halkla iç içe olmayı da sürdürüyor. Gün içerisinde birçok vatandaş, esnaf, muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile bir araya gelen Başkan Özyavuz, istek ve taleplere anında cevap vererek çözüm odaklı hizmet anlayışını sürdürüyor.

“Milletin evinde bir gün değil her gün halk günü” diyen Başkan Özyavuz, seçildiği günden bu güne makam odasının kapısının hiç kapanmadığını, Harran Belediyesi’nin ve şahsının tüm imkanlarını Harranlı hemşerileri için seferber ettiklerini kaydetti. Hemşerilerine hizmet etmenin gururunu yaşadığını kaydeden Başkan Özyavuz’un, vatandaşlarla oldukça samimi diyalogları da dikkatlerden kaçmazken, çocuğundan yaşlısına tüm herkesin rahatlıkla Başkan Özyavuz’a ulaşabildiği ve talepler karşısında da Harran Belediyesi ekiplerinin seferber olduğu gözlendi. Covid-19 pandemisine karşın yürütülen aşı kampanyası için de halka öncülük eden Başkan Özyavuz, Belediye Hizmet Binası’nda kurulan mobil aşı noktasında vatandaşların aşı olmalarını sağlayarak farkındalık oluşturmaya da devam ediyor.

Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını da yerinde denetleyen Başkan Özyavuz, diğer yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepler karşısında kalıcı adımlar atarak yaşanan sorunlara neşter vuruyor. Gece geç saatlere kadar da hanesinde yine vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özyavuz, ulaşılabilir, hesap verebilen, katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneği göstererek Harranlı hemşerilerinin özlem duyduğu hizmeti vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.